Ani pe piață

17

Angajați

1612

Țări

15

Parteneri

35

Suntem mai aproape de tine

Descoperă gustul Italian Autentic

Brandurile AgriToscana

Pentru orice gust și buget

Best Sale Product

Pasta Industrială Cellino

Paste industriale, fabricate din soiuri dure de grâu. Brand excelent de dry pasta, ambalat cu grijă pentru a-și păstra gustul după fierbere. Cellino e alegerea celor care apreciază coeficientul preț-calitate și își doresc o mâncare rapidă și sănătoasă.

Vezi toate

Pastă Artizanală Livera

Paste produse manual, din făină de grâu dur, așa cum trebuie să fie un produs de casă, gătit după rețetă italiană: doar apă, făină, spanac și tomate. Paste artizanale de tip Premium, pe bună dreptate preferate de italieni. Fără adaosuri artificiale sau chimicate.

Vezi toate
Best Sale Product
Best Sale Product

Ulei de măsline Fiorentini Firenze

Cultivăm și culegem cu grijă măslinele în peste 150 de crescătorii și peste 200 de prese de olive din Italia. Suntem una dintre cele mai mari fabrici de ulei de măsline îmbuteliat din Italia și știm cât de importantă este tehnica de presare la rece.

Vezi toate

Conserve & Sosuri D'amico

Produs în Sicilia. De peste 32 de ani, fabricăm sosuri și gustări utilizând tehnologii artizanale. Legume uscate sau combinate cu alte produse proaspăt pregătite, imediat împachetate și gata de export.

Vezi toate
Best Sale Product
Best Sale Product

Sosuri & Gustări Easy Montali

În sosurile noastre punem doar tomate italiene, fără conservanți, aditivi sau chimicale. Le împachetăm în folie de aluminiu pentru a le proteja de lumină și oxidare, asigurând astfel prospețimea produsului.

Vezi toate

Partenerii noștri

Lucrăm doar cu cei mai buni

x
Website-ul folosește cookies | Pentru mai multe detalii accesați Termeni & Condiții. Accept